Over ons


Over ons

Pool Equipments legt zwembaden aan maar is er ook voor de zelfbouwers onder ons. 


Mensen die zelf de handen uit de mouwen willen steken, dit kan zijn traditioneel metselwerk maar ook een HDPE mono block of het snelle  Iso-pool bouwsysteem of een zwembad van Polystyreen blokken.

 

Pool Equipments  denkt graag  met u mee  wat details en wensen betreft.  We vinden het belangrijk om contact met de klant te houden in elke fase van de bouw van het zwembad. Zo zijn we niet alleen adviseur maar bouwen we samen met u aan een droom die werkelijkheid wordt.

 

 In onze showroom begeleiden wij u graag persoonlijk bij het maken van een keuze , daarom kunt u nu langskomen om eerst op   uw gemakje alle producten te bekijken en vervolgens professioneel advies te krijgen.

 

 Daarnaast kunt u ook terrecht voor renovatie werkzaamheden en hebben we ook een inmeet service voor folie bekledingen – la   mellenafdekkingen- soepele afdekkingen en overkappingen.

 

Montage mogelijkheden behoren ook tot de mogelijkheid van al onze producten.

 

Bij PoolEquipments  grijpt u nooit mis. Van zwembaden tot lamellen afdekking, telescopische overkapping, mobile terras of randtegels.

 

Wij ondersteunen u met bouwwerkzaamheden, grondwerken, en betonwerken en hebben overal wel de juiste betrouwbare partner voor.


Natuurlijk doet PoolEquipments ook onderhoud en herstelwerkzaamheden aan zwembaden en technische installaties. 

 

Zoek gerust contact voor een vrijblijvend gesprek en advies.